Skip to the main content.

Lön & HR Bolaget -Webbinarier 

Vi på Lön & HR Bolaget har kontinuerliga webbinarier inom olika delar av HR-området som Hr-Revsion, Arbetsmiljö och Lönekarläggningar. Nedan hittar du tidigare inspelade webbinarier!

 

Kontakta oss

 

Våra webbinarier

Kunde du inte delta under tidigare webbinarium och vill se när vårt nästa kommer hållas? Här nedan hittar du våra kommande samt tidigare webbinarier!

 

Webbinarium - Stresshantering

 

 


 

Webbinarium - Arbetsmiljöarbete (SAM)


Vår Seniora HR-Konsult och interna HR-Chef Emelie berättar om det systematiska arbetsmiljöarbetet! Vad innebär det och vad finns det för krav på arbetsgivaren för att säkerställa en god arbetsmiljö?


 

Webbinarium - Lyckas med din rekrytering 2024


Vår HR-Konsult Sofia som har flera års erfarenhet av arbete med rekrytering inom flertalet olika branscher berättar om vad ni som arbetsgivare bör fokusera på för att lyckas med er rekrytering under 2024, samt hur ni skapar ett starkare arbetsgivarvarumärke!


 

Webbinarium - Vad är en HR-Revision?


Vår HR-Konsult Emelie går igenom vad en HR-Revision innehåller, varför det är en god idé att genomföra en och hur du kan använda dig av resultatet för att säkerställa att er verksamhet följer lagar, regler och förordningar.