Skip to the main content.

Om Lön & HR Bolaget

Grön lön och Hållbar HR

 

Kontakta oss

Grön lön och hållbar HR: Så hjälper Lön & HR Bolaget dig att bli en mer hållbar arbetsgivare.

Grön lön och hållbar HR är våra ledord, och vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder lösningar som bidrar till en mer hållbar framtid. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att bli mer hållbart och samtidigt spara tid och pengar på HR och löneadministration.

 

Lön & HR Bolaget - Din partner för lönehantering och HR-tjänster

Lön & HR Bolaget är din partner när det kommer till lönehantering och HR-tjänster. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för små och medelstora företag, med en hög grad av personligt engagemang och en förståelse för de unika utmaningar som olika branscher och organisationer står inför. Vårt mål är att frigöra tid och resurser för våra kunder, samtidigt som vi säkerställer korrekt och effektiv hantering av lön och HR-frågor.

Vi har gedigen erfarenhet inom området och är auktoriserade lönekonsulter, vilket garanterar att vi har rätt kompetens för att ta hand om allt från löneadministration och lönespecifikationer till arbetsgivarintyg och pension. Vårt team av HR-konsulter har dessutom omfattande erfarenhet av att hantera allt från rekrytering och anställningsavtal till arbetsrätt och konflikthantering.

Vårt löne- och HR-system är enkelt att använda och ger våra kunder full kontroll och insyn i sin lönehantering och HR-administration. Vi är också noga med att hålla oss uppdaterade om förändringar i lagstiftningen och säkerställer att våra kunder alltid är i full överensstämmelse med de senaste riktlinjerna och reglerna.

Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och strävar alltid efter att leverera högsta möjliga kvalitet i våra tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med lönehantering eller HR-administration, så kan du lita på att Lön & HR Bolaget är din pålitliga partner.

 

 

Vill du jobba hos oss?

Är du driven, ödmjuk och socialt supersmart?- Vill du vara med och växa sunt tillsammans med våra kunder? Är grön lön och hållbar HR något du vill vara del av?

 

Se lediga tjänster