Skip to the main content.

Digital lätthanterlig, gdpr-säkrad kundportal för företag

Lön & HR Bolaget erbjuder moderna digitala flöden för enkel kommunikation och överblick av siffror och reslultat. Kundportalen finns även som en app till din mobil och är tillgänglig dygnet runt.

Med verktyget kan ni öka förståelsen för er ekonomi, öka kommunikationen med Lön & HR Bolaget, samt ta bättre beslut för att utveckla ert företag. Vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig och ditt företag växa. Ta kontakt med oss redan idag för att se hur vi kan hjälpa dig!
 

Kontakta oss

Våra kunder är gärna referense

LÖN & HR BOLAGET KUNDPORTALSom kund hos Lön & HR Bolaget har ni alltid tillgång till moderna digitala flöden och processer. Ni erhåller även en egen kundportal. Där samlar vi all kommunikation och rapportering och ni har snabb åtkomst och överblick var ni än befinner er. Vi fortsätter att utveckla vår dialog med kunderna och jobbar hårt för att ni med minsta möjliga insats ska förstå ert ekonomiska nuläge och få ut det bästa av ert företag i alla lägen.
Med vår kundportal blir det dessutom ännu enklare att kommunicera och skapa en dialog med ert team på Lön & HR Bolaget.

Kundportalen finns även som en mobilapp vilket gör att du kan vara uppdaterad var du än befinner dig.

Med hjälp av verktyget kan ni bland annat:

  • Öka förståelsen för ert företags ekonomi
  • Se hur verksamhetens resultat genereras och hur företaget växer och utvecklas
  • Öka kommunikationen mellan er och oss
  • Få tillgång till er ekonomi dygnet runt
  • Skapa en snabb tillgänglighet till era administrativa dokument
  • Ge er bättre möjligheter att ta rätt beslutKontakta oss så hjälper vi er!


Kontakta oss

Fyra anledningar till varför ditt företag ska outsourca lönerna

Expertis och specialisering

Genom att outsourca till ett konsultbolag får du tillgång till specialiserade kunskaper och erfarenheter, vilket kan minska risken för felaktigheter och underlätta för företaget att hålla sig i linje med gällande lagstiftning.

Tidsbesparing

Att hantera löneadministration internt kan vara mycket tidskrävande, särskilt för mindre företag som kanske inte har tillräckligt med resurser eller personal för att effektivt hantera processen. Genom att outsourca till ett konsultbolag kan du frigöra tid och resurser internt.

Kostnadsbesparing

Att hantera löneadministration internt kan vara dyrt. Det kräver investeringar i teknik, programvara och kompetent personal. Genom att outsourca till ett konsultbolag kan du minska de fasta kostnaderna för att underhålla en intern löneavdelning.

Minimering av fel och risker

Löneadministration är känslig och felaktigheter kan få allvarliga konsekvenser. Genom att outsourca till ett konsultbolag minskar du risken för fel och följdaktiva problem. Konsultbolag har rutiner och kontroller på plats för att säkerställa korrekta beräkningar.