Skip to the main content.

Digital utbildning - Lönekartläggning

Att genomföra en årlig lönekartläggning är ett lagkrav för att säkerställa att det inte finns osakliga löneskillnader mellan könen. Själva genomförandet av kartläggningen kan vara svårt och något komplicerat. Genom vår digitala utbildning får du alla verktyg för att kunna en kartläggning som uppfyller de Svenska lagkraven!

 

Medverka den 10 September 2024,
anmäl dig via kontaktformuläret längst ner på denna sida!

 

Kontakta oss

 

Låt oss hjälpa din verksamhet kunna genomföra lönekartläggningar i världsklass!

Med flera års erfarenhet inom det breda HR-området med specialistkompetens inom lönekartläggningar erbjuder vi dig en digital utbildning för att kunna genomföra lönekartläggningar i enlighet med svensk lagstiftning. 

 

Digital utbildning inom lönekartläggning

Våra konsulter har flera års erfarenhet inom det breda HR-området, samt specialistkompetens inom lönekartläggningar och jämställda löner. 

Denna utbildning är för dig som vill lära dig mer om själva processen för en lönekartläggning, kanske jobbar du som HR, är ansvaring för processen eller är facklig representant. Vi ger dig praktiska exempel på hur du kan arbeta genom processen från att samverka med de fackliga organisationerna, hur du genomför en arbetsvärdering till att analysera resultaten. 

Vi visar den praktiska vägen genom hela lönekartläggningen. Du får exempel på hur andra företag arbetar och hur samverkan med de fackliga organisationerna kan se ut. Du kommer även att få ta del av våra egna erfarenheter och tips för att genomföra en så smidig och säker lönekartläggning som möjligt!

 


EB_7_4_22-314

 

 

EB_7_5_19-113

 

   Vad ingår i utbildningen?

      Delar som ingår i denna digitala utbildning är: 

  • Diskrimineringslagen - en djupdykning i diskrimineringslagen, vad den reglerar och hur det appliceras i en lönekartläggning.
  • Hur genomför man en lönekartläggning - Steg för steg genomgång i hur en lönekartläggning genomförs från Gruppindelning till handlingsplan.
  • Hur använder man resultatet? - Genom ditt resultat kan flertalet olika punkter framkomma, vi går igenom de steg för steg.
  • Diskussioner - För att få praktisk förståelse genomförs diskussioner och samt genomgång av praktiska exempel.
 

Utbildningsdagarna är förlagda:


10 September 2024, mellan 8:00-12:00.

 

Utbildningen är 4 timmar och förlagd under en förmiddag. Den sker digitalt. 

Pris: 3500 kr (exkl. moms) per person.

Pris enligt offert om ni är flera från samma organisation som vill gå.