Skip to the main content.

Utbildning - Stresshantering

Fler och fler människor känner sig stressade och tycker att det både påverkar dem i sitt arbete samt i privatlivet. Vi tycker att det är viktigt att alla människor har de hjälpmedel, resurser och förutsättningarna till att kunna hantera sin stress på bästa möjliga sätt. Vi erbjuder därför utbildningar inom stress, anpassat efter din verksamhet!

 

Kontakta oss

 

Låt oss hjälpa din verksamhet och dina medarbetare kunna hantera stress på ett hållbart sätt!


Vi hjälper din organisation hantera stress

Vi på Lön & HR Bolaget tycker att det är viktigt med den psykiska hälsan hos alla medarbetare och att kunna bidra med verktygen för att minska den stress som kan finnas på en arbetsplats. I vissa perioder kan belastningen vara högre inom en verksamhet och stressen kan då smyga sig på. Det är där vi vill kunna hjälpa din verksamhet ha de verktyg och hjälpmedel som finns, på plats för att minska risken för utbrändhet.

Med hjälp av våra HR-Konsulter kan vi hjälpa din organisation att få mer förståelse för hur de ska hantera sin stress, varför det är viktigt att aktivt arbeta med sina verktyg och skapa möjlighet för öppenhet mellan medarbetare och chef när något känns jobbigt.  

 

 


EB_21_10_20-163-2

 

EB_7_4_22-58-1

 

 

SKRÄDDARSYTT FORMAT FÖR DIN VERKSAMHET

Vi vet att stress kan se olika ut för olika individer, hur den hanteras och hur mycket stresspåslag man klarar av. Därför anpassar vi vår utbildning beroende på din verksamhets önskemål. Detta för att ni ska kunna ta med er så mycket som möjligt från utbildningen och kunna koppla det till det dagliga arbetet inom just er verksamhet. 

Är du intresserad av att en av våra HR-Konsulter kommer ut till er verksamhet och pratar om stresshantering?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig sätta upp en skräddarsydd utbildning för din verksamhet!

 

 

Intresserad av våra tjänster?

 

Är du intresserad av vårt utbildningspaket inom stresshantering eller behöver hjälp med andra HR-relaterade ärenden? Kontakta oss idag så hjälper vi dig vidare!