Skip to the main content.

Utbildningspaket - Gedigen, omfattande, aktuell utbildning inom arbetsmiljö

Behöver din verksamhet utbildning inom arbetsmiljö och SAM? Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för dig och din organisation genom ett utbildningspaket för att ge er den kunskap som krävs för att utföra ett väl fungerande arbetsmiljöarbete. Vi utbildar chefer, skyddsombud och andra berörda parter!

 

Kontakta oss

 

Låt oss hjälpa din verksamhet utvecklas inom arbetsmiljöarbetet!

Med flera års erfarenhet inom HR kan vi hjälpa din verksamhets fortsatta kunskapsutveckling genom workshops, utbildningsdagar samt coachning av chefer inom din organisation. Vi säkerställer genom utbildningarna att ni uppfyller de lagkrav, förordningar och bestämmelser som finns i Sverige. 

 


Arbetsmiljöutbildning 


Med specialistkompetens inom arbetsmiljö kan våra HR-Konsulter utbilda ledning, chefer och skyddsombud. Som företagsledning, både individuellt och i grupp är det viktigt med satta mål och förväntningar för att kunna leda verksamheten framåt. 

Tack vare vår utbildning får du all nödvändig information för att kunna bedriva ett arbetsmiljöarbete inom din verksamhet som är i enlighet med SAM (systematiskt arbetsmiljöarbete). Utbildningen skräddarsys efter din verksamhets behov tack vare våra hr-konsulters rådgivande och coachande förhållningssätt. Tillsammans med er verksamhet skapar vi rätt förutsättningar för chefer och andra medarbetare i ledande roller att utveckla en välmående, hållbar och tydlig organisation. Efter utbildningen kommer ni att kunna arbeta effektivt och hållbart med arbetsmiljöförbättringar inom er verksamhet.

 

 

EB_7_4_22-58

 

"Jag befarade att det skulle bli väldigt mycket teori pga ämnets karaktär men blev glatt överraskad att det även var flera värdefulla övningar och utbildning i mer diskussionsformat. Passade oss."
Deltagare

 

 

 
 
 
 
 
 

Intresserad av våra tjänster?

 

Vill du veta mer om våra utbildningar inom arbetsmiljö, pris eller vårt utbud av andra utbildningar och tjänster? Kontakta oss idag så kan vi hjälpa er vidare!