Lönetjänster via lönebyrå

Lönetjänster via lönebyrå

Genom att anlita oss på Lön & HR Bolaget som er lönebyrå sparar ni in på flera områden, samtidigt som ni stärker er egen organisation. Här är några av fördelarna med att låta oss hjälpa er med löneadministreringen.

Oavsett storlek på ditt företag finns det många fördelar med att låta oss på Lön & HR Bolaget ta hand om er lönehanteringen. Hos oss får ni hjälp av kunniga och rutinerade lönekonsulter med gedigen erfarenhet från att hjälpa företag i olika storlekar och olika branscher med olika typer av lönetjänster.

Så varför ska du och ditt företag vända er till oss för att få hjälp med löneadministrationen? Här är några av fördelarna:

MINSKA KOSTNADERNA. När ni anlitar oss betalar ni bara för det ni nyttjar. Istället för att ha egna, fast anställda löneadministratörer till fasta kostnader får ni vår hjälp till en rörlig kostnad – vilket i slutändan leder till att ni kommer lägga mindre pengar på löneadministrationen och få mer pengar och resurser över till er kärnverksamhet.

MINSKA SÅRBARHETEN. Med egen personal finns alltid risken för sjukskrivningar, att någon säger upp sig eller att det helt enkelt är så mycket att göra att man inte hinner med. Genom att anlita oss garanterar ni både att alltid få lönerna levererade i tid och ha tillgång till bemannad personal. Våra konsulter jobbar i team, vilket säkerställer att lönerna alltid levereras i tid.

KOMPETENS. Genom att anlita oss får ni tillgång till en personalstyrka med en bred kunskapsbas inom allt som rör lön och HR.

GARANTERAD KVALITET. Våra konsulter jobbar enligt SRF:s standard SALK (Svensk standard för auktoriserade lönekonsulter) och är alltid uppdaterade på det senaste inom lagar, regler och kollektivavtal, vilket innebär att vi alltid ser till att lönerna är korrekta och levereras till rätt person i rätt tid.

På vilket sätt kan vi hjälpa dig och ditt företag med lönerna? Kontakta oss för mer information och offertförfrågan.

 

Kontakta oss