HR-rådgivning

HR-rådgivning

HR-rådgivning är en viktig del av en organisations personalhantering och syftar till att ge råd och stöd kring personalfrågor. HR-rådgivning kan omfatta allt från arbetsrätt och anställningsavtal till rekrytering, personalutveckling och organisationsförändringar.
 

En bra HR-rådgivare bör ha en bred kunskap om arbetsrätt och personalfrågor och vara uppdaterad på de senaste trenderna inom HR. De bör även ha erfarenhet av att arbeta med organisationer av olika storlek och i olika branscher, för att kunna ge skräddarsydda råd och stöd. Dessutom bör de vara tillgängliga och ha en hög grad av kundservice för att kunna hjälpa organisationen vid behov.

Att använda HR-rådgivning kan ge många fördelar för organisationen. Det kan ge råd och stöd kring personalfrågor och säkerställa att organisationen följer rätt arbetsrättsliga regler och bestämmelser. Dessutom kan det hjälpa organisationen att utveckla sin personal och förbättra arbetsmiljön, vilket kan leda till högre produktivitet och bättre resultat.

Sammanfattningsvis är HR-rådgivning en viktig del av en organisations personalhantering och syftar till att ge råd och stöd kring personalfrågor. Att använda HR-rådgivning kan ge många fördelar som att säkerställa att organisationen följer rätt arbetsrättsliga regler och bestämmelser, utveckla personalen och förbättra arbetsmiljön, vilket kan leda till högre produktivitet och bättre resultat.

Behöver ni förstärka HR-resurserna på företaget? Från Lön & HR Bolaget kan ni hyra ett HR-stöd som kan hjälpa er vid akuta situationer, kortare uppdrag eller som en långsiktig partner.


Fördelarna med att outsourca hela eller delar av HR-arbetet är flera. En av de främsta är att ni bara betalar för den tid ni behöver oss och för den tid vi lägger ned, till skillnad från om ni anställer en person själva.

Våra konsulter kan avlasta med att:
• Tillfälligt eller långsiktigt stötta i en operativ roll
• Bistå, delta eller vara drivande vid planerade HR-projekt
• Bidra med erfarenhet och specialkompetens
• Finnas till hands på plats hos er eller från distans
• Bidra med ett opartiskt perspektiv i speciella situationer
• Bistå vid förhandlingar

Vilka behov har ditt företag? Hur kan vi hjälpa er att få HR-arbetet på företaget att fungera på ett bättre och smidigare sätt? Kontakta oss, så kommer vi fram till en lösning tillsammans som passar just er!

Kontakta oss