Hyr en HR-konsult - HR-tjänster för ditt företag

Bild 5-1

Få skräddarsydd HR-rådgivning och support från våra experter

I takt med att ert företag växer ökar behovet av hjälp och rådgivning kring och styrning av personalfrågor. Som kund hos oss på Lön & HR Bolaget får ni automatiskt tillgång till hela vår samlade kompetens bland våra konsulter. Istället för att anställa en HR-kompetens när verksamheten växer – vänd er till oss, så hjälper vi er att fylla den rollen!

I små och medelstora företag finns inte alltid behovet av att ha en heltidsanställd HR-medarbetare. I många fall är det mer lönsamt att outsourca HR-funktionen, som bara jobbar när ni har behovet av det – på så sätt frigör ni tid och ekonomi till annat i verksamheten.

Våra konsulter har lång erfarenhet från arbete som HR-ansvariga, HR-generalister samt specialister inom olika HR-områden. Anlitar ni oss som HR-stöd får ni automatiskt tillgång till betydligt mer kompetens än vad en vanlig HR-chef kan erbjuda. Hos Lön & HR Bolaget har ni möjligheten att hyra in kompetens inom HR enligt de behov och önskemål som ert företag har.

Ni kan anlita oss för kortare uppdrag eller längre perioder, vid övergångsperioder eller när ni behöver stöttning i specifika projekt. Våra konsulter är flexibla och vana vid att arbeta i olika miljöer och branscher.


 Kontakta oss, så kommer vi fram till en lösning som passar just er!

Kontakta oss