Lön & HR Bolaget Synk

Som kund hos Lön & HR Bolaget och Ekonomibolaget är du alltid i synk med din ekonomi via vårt system Ekonomibolaget Synk.
Som kund hos oss får du tillgång till vårt system Ekonomibolaget Synk som ger dig en snabb överblick över hur din verksamhet utvecklas och håller dig synkad med våra team som jobbar för dig.
Kund-hos-Lön-HR-Bolaget Vi fortsätter att utveckla vår dialog med kunderna och jobbar hårt för att ni med minsta möjliga insats ska förstå ert ekonomiska nuläge och få ut det bästa av ert företag i alla lägen. Nu tar vi ytterligare ett steg i detta arbete och erbjuder er nu Ekonomibolaget Synk!

Ekonomibolaget Synk är ett presentationsverktyg som på ett enkelt och pedagogiskt sätt visar ert företags siffror och resultat i staplar, grafer och diagram. Mycket enklare att se och förstå hur verksamheten utvecklas kan det nästan inte blir. Med Synk blir det dessutom ännu enklare att kommunicera och skapa en dialog med era team på Lön & HR Bolaget och Ekonomibolaget.

Ekonomibolaget Synk finns även som en mobilapp vilket gör att du kan vara i synk med din ekonomi var du än befinner dig.

Med hjälp av verktyget kan ni bland annat:

  • Öka förståelsen för ert företags ekonomi
  • Se hur verksamhetens resultat genereras och hur företaget växer och utvecklas
  • Öka kommunikationen mellan er och oss
  • Få tillgång till er ekonomi dygnet runt
  • Skapa en snabb tillgänglighet till era administrativa dokument
  • Ge er bättre möjligheter att ta rätt beslut