Löneadministration & HR-tjänster

Vi är en prisbelönt, digital lönebyrå vid Karlaplan i Stockholm som skräddarsyr kompletta lösningar för löneoutsourcing, löneadministration och HR-tjänster åt företag i alla storlekar, stora som små.

På Lön & HR Bolaget värdesätter vi relationen till våra kunder högt – för när våra kunder växer, då växer också vi. Med våra auktoriserade lönekonsulter som brinner för lön, HR och service blir vi er perfekta samarbetspartner när det gäller ert företags löneadministration.

Vad kan vi hjälpa er med? Låt oss få bjuda på en fika och presentera hur vi tillsammans kan effektivisera och kvalitetssäkra just er lönehantering.

Få förutsättningarna för att skapa den bästa relationen till era anställda och medarbetare

Vi hjälper er med alla frågor som rör relationen mellan arbetsgivare och medarbetare: Från praktisk lönehantering till stöd och rådgivning inom löner, avtal och andra personalfrågor. Vi bistår med effektiv lönehantering och HR-administration, ger er systemstöd och stöd i er processutveckling.

Låna våra HR-chefer och personalchefer som kan bistå i att utveckla relationen med era medarbetare och i arbetet med att stärka ert varumärke.

HR-specialist

user

Låt våra HR-specialister hjälpa er med personalfrågorna!

Läs mer

Auktoriserad Lonekonsult

user

Vi ser till att rätt lön kommer till rätt person i rätt tid

Läs mer

HR-specialist

user

Vi hjälper er med den nya reglerna kring lönekartläggning

Läs mer

Vill ni också bli en av våra nöjda kunder?

Känns lön och HR svårt och krångligt? Eller räcker tiden helt enkelt inte till? Anlita oss – vi gör det svåra enkelt och hjälper er att få mer tid över till er kärnverksamhet. Vi fixar outsourcing av hela löneadministrationen och är rådgivare inom lön och HR.

Läs mer om vad några av våra nöjda kunder säger om oss.

här

Löneservice

När ni outsourcar er lönehantering till oss på Lön & HR Bolaget får ni hjälp av team med auktoriserade lönekonsulter med gedigen erfarenhet från arbete på lönebyrå, med stor vana av att hjälpa företag i olika storlekar och olika branscher med löneadministrationen. Vi arbetar bland annat med framställning av scheman samt ersättningsberäkning enligt gällande kollektivavtal. Våra konsulter har lång erfarenhet från olika former av förmåns- och pensionsberäkningar både inom kollektivavtal och för företag utan kollektivavtal. Vi kan hjälpa er med hela lönehanteringen, eller valda delar – era behov styr!

Läs mer om våra lönetjänster

här

HR-tjänster

Vi kan även hjälpa er med personaladministrationen på ert företag. Exempelvis kan vi bistå vid lönekartläggningar, lönesättningar, utformning av anställningsavtal, pensionsavtal samt med mer strategiska frågor som företagskultur, ledarförsörjning och kompetensutveckling. Vi kan också hjälpa er med att utforma personalhandböcker och att formulera HR-policys och interna riktlinjer. Våra konsulter kan också bistå med arbetsrättslig rådgivning och vid fackliga förhandlingar.

Läs mer om våra HR-tjänster

här
SRF

Auktoriserade Lönekonsulter – Lön & HR Bolaget har auktoriserade lönekonsulter, arbetar enligt Svensk standard för auktoriserade lönekonsulter, SALK, och är medlemmar i SRF - Sveriges redovisningskonsulters förbund.

Bli kontaktad inom 24 h

Så kul att du vill komma i kontakt med oss. Fyll i dina uppgifter nedan och ange gärna vad det gäller så hör vi av oss inom kort.

HRbloggen.se