Om oss

Vi är ett härligt gäng Auktoriserade Lönekonsulter som brinner för det vi gör. Med gedigen erfarenhet och med det faktum att vi kompletterar varandras kunskaper inom lön väldigt bra, finns vi här för att underlätta er lönehantering.

Jessica är kallskänkan som blev auktoriserad lönetant.
När Jessica för 15 år sen slutade hacka gurka, lägga jordgubbar på tårtor och slutade ge kräsna gäster sockerkickar hittade hon en kontorsmiljö men hade ändå ena foten kvar i restaurangbranschen.
Jessica började med lönehantering och personalfrågor inom hotell och restaurang.

Detta var startskottet in i lönevärlden och Jessica har provat att arbeta både inhouse och som konsult och trivs bäst i konsultvärlden.

Jessica är ingen tävlingsmänniska men för henne blev det tydligt när segerkänslan kom varje gång man ser till att en anställd eller kund förstår en mer komplex lönespecifikation. Detta är för Jessica en av pusselbitarna som vi kallar tät kundrelation, utöver digitalisering och täta avstämningsmöten.

Jessica är en stolt Teamledare på Lön & HR bolaget och ännu mer stolt över sina kollegor i löneteamet.

Marie – Den självutnämnda semestergurun och allt-i-allot.
Marie har i grunden en löneutbildning från Frans Schartaus Handelsinstitut och har efter utbildningen arbetat både inhouse och som konsult på flera byråer. Hon var en av de första att auktoriseras via SRF under 2014.

Förutom sin djupa kunskap i semesterlagen, gillar hon att se till att alla är glada på jobbet och att vi tillsammans har kul samtidigt som vi arbetar. Ibland förgyller Marie allas tillvaro med att sjunga medans hon arbetar, oavsett om tonen är helt fel.

En annan av de många starka sidor Marie har är att hon inte är obekväm med att hjälpa till där det behövs, oavsett om det gäller sälj, ekonomi, eller att uppdatera hemsidan.

Nina – Den hälsoinriktade lönekonsulten.
Nina har jobbat som lönekonsult i över 15 år och är från grunden självupplärd. Hon var en av de första som auktoriserades via SRF under 2014.

Nina har erfarenhet från stora koncerner och tycker att service, kvalitet och noggrannhet mot kunderna är en viktig del i lönearbetet. Att vakna varje morgon och tycka att det ska bli roligt att gå till jobbet är ett privilegium.

Utöver jobbet som lönekonsult instruerar hon även klasser i Body Pump. Ninas motto är – ”Träna för att du gillar din kropp, inte för att du hatar den”.

 

 

Kontakta oss


Välj tjänster som du är intresserad av
  • Bokföring
  • Löner
  • Skatterådgivning
  •  

  • Projektredovisning
  • Årsbokslut och årsredovisning
  • Privata deklarationer
  • Övrigt