Om oss

Lön & HR Bolaget har blivit nominerad till årets lönekonsult

Srf konsulterna, den ledande branschorganisationen för redovisningskonsulter och lönekonsulter, har nominerat Jessica Wallin på Lön & HR bolaget till priset Årets auktoriserade konsult.

Nu står det klart vilka lönekonsulter som gått till slutnominering i 2016 års utmärkelse Årets auktoriserade lönekonsult. Förutom vår Jessica Wallin är det två andra som gått till final.

Nomineringar har skickats in i strid ström sedan nomineringsslussen öppnades i april. Anställda hos Srf-anslutna företag har sedan dess haft möjlighet att nominera en kollega till utmärkelsen.

– Vi är naturligtvis jättestolta över Jessicas utmärkelse. Hon är en god förebild för vår yrkeskår som driver branschen framåt genom kundupplevelser i världsklass, säger Linda Norrstrand, CEO på Lön & HR Bolagets systerbolag Ekonomibolaget i Sverige AB.

Jessica Wallin har arbetat med lön sedan 2002 och tycker att det varit en spännande resa hela vägen.

– Lön är ett komplext område där det finns många olika parametrar att ta hänsyn till. Lagar, regler – för att inte tala om digitaliseringen. Här vill jag slå oss lönekonsulter på bröstet: Vad långt vi har kommit! Nu har vi nått fram till det papperslösa kontoret som var en utopi för några år sen. Det som lyfter mig mest i det dagliga arbetet är ändå mötet med en mängd olika människor i olika situationer, ingen dag är den andra lik, berättar Jessica. 

Vinnaren kommer att utses vid Srf konsulternas kongressmiddag på Hamburger Börs i Stockholm den 12 oktober.

För mer information, vänligen kontakta:
Linda Norrstrand, CEO Ekonomibolaget, 070-863 20 90

 

Om Lön & HR Bolaget
Lön & HR Bolaget är en lönekonsultbyrå på Östermalm i Stockholm som erbjuder löneadministration, outsourcing av hela lönehanteringen samt rådgivning inom lön och HR. Lön & HR Bolaget har gedigen erfarenhet av outsourcing av lön- och personaladministration samt mycket goda referenser. Våra auktoriserade lönekonsulter arbetar i kundteam för bästa service. Vi följer Salk och är medlemmar i SRF. Vår lönebyrå ligger på Tysta gatan 4 invid Karlaplan.  Våra medarbetare är auktoriserade lönekonsulter som har minst sex års erfarenhet av löneadministration. Våra teamledare och seniora rådgivare har minst 10 års erfarenhet från lön och HR, och har ofta arbetat med personalansvar och personalfrågor inom HR och lön.  Vi ger dig full kontroll på lönekostnaderna och löneutvecklingen.

Kontakta oss


Välj tjänster som du är intresserad av
  • Bokföring
  • Löner
  • Skatterådgivning
  •  

  • Projektredovisning
  • Årsbokslut och årsredovisning
  • Privata deklarationer
  • Övrigt